Станислав Завадский подписал контракт с Черкасскими Мавпами

Украинский центровой покидает состав «Химика»

«Черкаські Мавпи» продовжують активність на трансферному ринку. Після підписанням професійного контракту з Олександром Кобцем черкасці уклали угоду з одним з найсильніших молодих центрових минулорічної Суперліги - Станіславом Завадським.

Завадський (1987 р.н; 213 см) у минулому сезоні виступав за южненський «Хімік», з яким зумів виграти регулярний чемпіонат Суперліги та здобути срібні нагороди головного баскетбольного турніру України. До підписання угоди з «Мавпами» Завадський виступав лише за один професійний клуб. У формі «Хіміка» Станіслав дебютував у Суперлізі ще у сезоні 2007-му. За цей час став основним українським бігменом команди.

У минулому сезоні в чемпіонаті України (32 матчі) Завадський здобував 6.2 очки та 2.6 підбирання, у Єврокубку (17 матчів) його статистика складала середні 2.8 очок та 1.8 підбирання. До слова, у Єврокубку Завадський дійшов з Хіміком до 1/8 фіналу, а роком раніше він був і у чвертьфіналі. Варто також відзначити і виступ Завадського за збірну України на Універсіаді 2009-го року.

Кращий матч центровий у минулому сезоні провів проти «Галичини» (97:53), коли здобув 18 очок та 4 підбирання. Проти «Черкаських Мавп» у минулому сезоні Завадський провів лише один матч у якому відзначився 8-ма очками

Черкаські Мавпи

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 03 мая 2024, 23:07 0

Команда Леброна Джеймса осталась без наставника