Карпаты распродадут газон стадиона Украина

Вырученные средства пойдут на благотворительность

Зважаючи на те, що на стадіоні «Україна» відбуваються ремонтні роботи, зокрема, зрізається газон, ФК «Карпати» прийняв рішення продати його уболівальникам. Тільки у п'ятницю та суботу (16 та 17 травня відповідно) кожен охочий зможе узяти собі кілька рулонів легендарної трави, на якій «зелено-білі» проводили пам'ятні матчі Ліги Європи.

Зокрема проти турецького «Галатасарая», дортмундської «Борусії», іспанської «Севільї», французького ПСЖ. На цій траві карпатівці, в різні роки, перемагали усіх своїх суперників в чемпіонаті України.

Для того аби придбати шматок газону, покупець повинен зайти в магазин «Фанат» на Липовій алеї, 5 (територія ТЦ «Україна»), оплатити покупку і отримати чек. З чеком можна сміливо йти на поле «України» і вибирати рулони. Ціна рулонів - 50 грн. за квадратний метр (квадратний метр = 3 рулони; розмір рулону - 50x70 см).

Усі виручені кошти «Карпати» передадуть до однієї з львівських лікарень. Не полінуйтеся також поцікавитися у працівників клубної служби обслуговування полів, як правильно доглядати та стригти траву.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 06:30 1

Горняки гарантировали себе место в квалификации Лиги чемпионов

Комментарии