Игорь СУРКИС: «Ребров находится на правильном пути»

Президент «Динамо» после победы над «Шахтаром» прокомментировал сам поединок

- Хороша гра вийшла, бойова. Дуже сподобався перший тайм, другий - трохи «валідольний». Команда виграла кубок і, як я говорив, трохи скрасила сезон.

- Ви казали, що у Реброва з'явиться шанс стати повноцінним головним тренером, якщо він виграє Кубок...
- Ви хочете, щоб я по гарячих слідах, на емоціях сказав, що Ребров залишається? Я цього робити не буду. У нас буде час, ми сядемо, поговоримо, і приймемо остаточне рішення.

- Як вам підтримка трибун?
- Я вражений! Це те, за що ми боролися. Стадіон не був заповнений, хоча, якби рішення було прийнято раніше, ви прекрасно розумієте, що на такому матчі, як «Динамо» - «Шахтар», було б набагато більше глядачів. Ця перекличка, коли донеччани кричать «Київ!», а кияни - «Донецьк!», говорить про те, що футбол можемо зробити більше, ніж політики.

- Чи не здається вам, що стадіон у Полтаві стає для вас щасливим?
- Де перемагаєш, там поле і фартове. Ми хотіли і були готові грати в Києві, у Львові, в Полтаві. ФФУ прийняла рішення вибрати останній варіант. Якщо ми виграли, значить ця арена приносить нам удачу.

- На ваш погляд, чи змінилася гра «Динамо» з приходом Сергія Реброва на пост в.о. головного тренера?
- Змінилася, поза сумнівами. Не дозволити «Шахтарю» нічого створити в першому таймі нам не вдавалося довгі роки. Не варто впадати в ейфорію, просто ми були більше мотивованіі нам більше був потрібен цей кубок. Я впевнений, що Ребров знаходиться на правильному шляху.

ФК Динамо Киев

Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 10:00 7

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии