Валерий ФЕДОРЧУК: «Поддержка фанатов была невероятной»

Футболист «Карпат» подвел итоги встречи с «Динамо» (2:2)

У середині першого тайму Валерій Федорчук після неординарних індивідуальних дій міг відкривати рахунок в матчі, але на заваді стала нога Євгена Селіна. А на початку другого тайму від гола Федорчука міг врятувати Домагой Віда, але хорват «махнув» ногою повз м'яча...

- У мене просто немає слів. Ми налаштовувалися дати бій і взяти очки в матчі проти «Динамо». Тим паче після невдалих ігор, в яких ми не могли показати результат. Зараз ми реабілітуватися і зіграли так, що нам не соромно за герб, за який ми граємо. Підтримка сьогодні була просто неймовірною, я б дуже хотів, щоб так було на кожному матчі.

- Зупинка гри через димову завісу якось вплинула на перебіг подій?
- Ні, не вплинуло. Без цього у футболі ніяк.

- У тебе було два моменти, один з яких ти реалізував...
- Коли забивав, то воротар невдало пустив м'яча перед собою, я пішов на добивання і влучив у ворота. А в першому таймі м'яч зачепив ногу суперника і полетів вище воріт. Тоді ще й нога поїхала, вийшло, що я зіграв на паузі. Краще було б по-іншому.

- Коли рахунок став 1:2 було переживання за результат?
- У нас було ще достатньо часу аби вирівняти становище. І ми цим скористалися. Щиро дякую нашим уболівальникам. Дуже хотілось би, щоб така підтримка була до кінця чемпіонату.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 02 мая 2024, 09:31 30

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге