Милетий БАЛЬЧОС: «Менеджмент Тернополя лучше, чем у Нивы»

Президент ПФЛ побывал с рабочим визитом в Тернополе и сравнил работу руководства двух местных клуба

Президент Професіональної футбольної ліги України Мілетій Бальчос залишився задоволеним від зустрічі з міським головою Тернополя, почесним президентом ФК «Тернопіль» Сергієм Надалом та керівниками структурних підрозділів клубу. Про це він розповів у короткому бліц-інтерв'ю під час футбольного матчу студентських команд Тернополя та Кам'янець-Подільського.
Під час робочої поїздки на Тернопільщину Мілентій Бальчос мав можливість порівняти, як працюють два тернопільські клуби - ФК «Тернопіль» та «Нива», і визнав, що муніципали в плані менеджменту та маркетингу нині в кращому становищі.
- У мене відбулася зустріч з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Ми детального обговорили всі, як проблемні питання, так і вже вирішені. Не хотілося б вдаватися в деталі нашої з мером розмови, але скажу одне - порядок роботи менеджменту клубу організований на досить високому рівні і клуб в цьому плані набагато попереду, ніж ФК «Нива». Тобто, основне питання яке має бути присутнє в двох тернопільських клубів - це менеджмент і нормальний маркетинг. На жаль, у плані маркетингу в ФК «Нива» не всі питання вирішенні, більше того, він практично відсутній на відміну від ФК «Тернопіль». На фоні ФК «Нива» я можу сказати, що у ФК «Тернопіль» досить хороша перспектива, - цитує Мілетія Бальчоса офіційний сайт ФК «Тернопіль».
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 22:25 3

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!