Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці виконали установку»

«Енергія» – «ЛТК» – 2:2. Післяматчеві коментарі головного тренера «телефоністів»

Головний тренер луганської «ЛТК» Роман Ковальчик:

- Наші хлопці зіграли нормально. Їхніми діями я здебільшого задоволений. Ми грали два матчі поспіль і у нас був обмежений склад, грали без замін. Попри це, гравці моєї команди виконали установку на матч. Зіграли так, як я їх і просив. Звісно, є певні застереження, однак це уже наші внутрішні питання.

- У другому таймі Ваша команда перехопила ініціативу. Завдяки чому це вдалося зробити?
- Гравці правильно відкривалися на майданчику і шукали вільні зони. Попри це, у нас траплялися грубі помилки, при чому такі, які команда не допускає у тренувальному процесі. Чомусь в іграх ці помилки проскакують. Загалом, у другому таймі ми відчули гру і грали непогано. Утім, наші хлопці молоді, і їхні переживання мені зрозумілі. Потрібно їм уже вселяти дух переможця. А це зробити дуже непросто.

- Наприкінці матчу Ви випустили п'ятого польового гравця.
- Хотіли знову виграти у Львові. Хоч ми і грали з п'ятим польовим гравцем, однак моментів у нас не було. До того ж, коли ми граємо в більшості, задіюємо нашого капітана Максима Бессалова, а він цей матч пропускав через перебір жовтих карток. Окрім того, арбітри нас «посадили» на п'ять фолів, і тактика грати з п'ятим польовим була зумовлена через велику кількість фолів також.

Прес-служба СК «Енергія»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 18:53 10

Тымчик наказан за грубую игру в матче с Днепром-1