Карпаты решили не сниматься с чемпионата

Требования львовского клуба были удовлетворены

Як відомо, сьогодні, 13-го березня 2014 року, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Федерації футболу України у Будинку футболу було прийнято рішення про проведення незалежного фінансового аудиту діяльності ФФУ та Прем'єр-ліги та створення відповідної комісії з перевірки.
- Таким чином вимоги, які львівський клуб висував ще з кінця минулого року, повністю задоволені, - говорить спортивний директор ФК «Карпати» Станіслав Кочубинський. - У зв'язку із цим ФК «Карпати» ухвалив рішення про доцільність продовження виступів команди у чемпіонаті України. Зараз команда готується до стартового матчу весняної частини змагань проти луцької «Волині».
Стосовно реєстрації нових футболістів та лікаря ФК «Карпати», з якими нашим клубом було укладено контракти, ми вже надіслали гарантійний лист про оплату, адресований президенту ФФУ Анатолію Конькову та президенту ПЛ Віталію Данілову, та готуємо відповідний платіж на Прем'єр-лігу. Своєю чергою сподіваємось на те, що нові футболісти нашого клубу будуть заявлені для участі у чемпіонаті у найкоротший термін».

ФК Карпаты
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 04:34 3

В ближайшее время Карло Анчелотти решит, кто будет играть против «Кадиса»

Комментарии