Фанаты Карпат и Черноморца провели матч единства

Товарищеский поединок завершился ничьей 6:6

Як і було заплановано, уболівальники львівських «Карпат» та одеського «Чорноморця» провели товариський матч єдності. «Мета цього поєдинку - показати усій країні, що зараз, як ніколи, нам потрібно забути про всі колишні чвари і непорозуміння, нам потрібно об'єднатися» - розповів голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів, який разом з фанатами вирушив до Одеси.

Сам матч закінчився бойовою нічиєю 6:6. «Одесити вели в рахунку 3:0, нам довелося відіграватися протягом всього поєдинку. За хвилину до фінального свистка рахунок був 6:5, але нам таки вдалося забити нічийний м'яч» - каже Тарас Павлів.

«Україна - це не лише Майдан в Києві. Україна - це Луганськ, Донецьк, Одеса, Миколаїв, Херсон, Ізмаїл, Львів... Ми одна країна і ми проти війни, проти агресії з боку наших сусідів. Цей матч став яскравим прикладом того, як потрібно об'єднувати наші зусилля. Слава Україні!» - розповів уболівальник «Чорноморця» Сашко.

Нагадаємо, що такі ж матчі єдності провели фанати інших команд, у яких історично складалися непрості стосунки. Першими такий матч зіграли уболівальники «Динамо» та «Шахтаря», після них фани «Карпат» і «Чорноморця», а також «Дніпра» та «Металіста».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 16:30 69

Два предыдущих матча соперников этой весной завершились с одинаковым счетом 4:1 в пользу горняков

Комментарии