Александр СЕВИДОВ: «Трудно строить какие-то планы»

Тренер «Карпат» считает, что тяжело готовить команду к матчам, если не знаешь, когда они состоятся

Точна дата старту весняної частини української Прем'єр-ліги достеменно невідома. Футболісти ФК «Карпат» сприйняли новину спокійно, однак розчарування не приховують: «Усі налаштувалися на першу гру. До неї ж залишалося геть мало, лічені дні... І раптом така новина. Ми засмучені такою інформацією», - коментує Младен Бартуловіч.

«Така невизначеність усіх турбує, - констатує головний тренер «Карпат» Олександр Севідов. - Перенести чемпіонат - перенесли, а коли початок - нікому не відомо. Це нас і насторожує - важко будувати бодай якісь плани. Важко готувати хлопців до матчів, якщо ти не знаєш, коли ці матчі відбудуться».

Попри це футболісти «Карпат» продовжують готуватися до офіційної частини сезону.

У ФФУ ж зазначають: сезон відновиться, коли на українських стадіонах зможуть гарантувати вболівальникам безпеку до, під час та після проведення футбольних матчів.

Не в захваті від рішення Прем'єр-ліги і фанати «Карпат». Зокрема, ГО «Завжди вірні» планувала зробити матч із «Іллічівцем», що мав відбутися 1 березня, благодійним. Вболівальники хотіли коштами, що надійдуть від продажу квитків, допомогти родинам Небесної Сотні.

«Ми не знаємо, коли відбудеться перший матч весняної частини. Та всі гроші з квитків передамо родинам загиблих. А ще встановимо скриньки для пожертв», - зазначив голова «Завжди вірні» Тарас Павлів.

ZIK

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 06:23 0

Поединок состоится 4 апреля в 14:30 по Киеву