Украинские футболисты помогут пострадавшим на Майдане

Программа «ПроФутбол» организовывает аукцион футболок с автографами отечественных игроков

Програма «ПроФутбол» вийде в ефір каналу «2+2» 2 березня о 21:30, незважаючи на перенесення старту весняної частини чемпіонату України.
Колектив програми «ПроФутбол» спільно з відомими українськими футболістами хоче допомогти тим, хто постраждав у результаті останніх подій в Україні. Мета акції - підтримати людей, які досі перебувають у лікарнях та потребують коштів на лікування.
«Редакція програми пропонує футболістам, вболівальникам та глядачам - всім - об'єднатися та допомогти тим, хто постраждав під час революційних подій на Майдані», - пояснив позицію колективу програми Степан Щербачов, керівник Управління спортивних проектів групи компаній 1+1.
Для цього «ПроФутбол» спільно з українськими футболістами розпочинає інтернет-аукціон. Спортсмени нададуть свої футболки з підписами, які зможе придбати будь-хто з охочих. Виручені кошти підуть на допомогу постраждалим, які досі перебувають в лікарнях. Деталі акції - де і коли початок, як взяти участь в аукціоні, а також скільки і кому будуть передані гроші - ви дізнаєтесь з ефірів «ПроФутболу».
Ефір програми «ПроФутбол» 2 березня о 21:30 . До зустрічі!
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 16:28 0

Украинец снова забил с пенальти

Комментарии