Волынь сыграла вничью со словацким клубом

Луцкая команда продолжает подготовку ко второй части сезона

Футболісти луцької «Волині» розпочали сьогодні програму контрольних матчів третього НТЗ, який вчора розпочався у турецькому Белеку. Суперником «хрестоносців» стала словацька «Сениця» - срібний призер тогорічного чемпіонату Словаччини, команда, яка нині іде на четвертій позиції Цоргонь-ліги.
Відзначимо, що суперник лучан напередодні поповнився захисником «Чорноморця» Слінкіним, якого віддали в оренду словакам на 4 місяці. Свій попередній спаринг «Сениця» у Туреччині програла 0:2 російському «Краснодару».
Контрольна гра лучан із «синицями» відбувалася за хороших погодних умов на полі комплексу «Глорія Верде». У Белеку в ці дні хоч і хмарно, але тепло і наразі без опадів.
Команди активно і з хорошими швидкостями розпочали і відіграли увесь матч. Поєдинок був жорстким, а суперники билися на кожному клаптику поля.
«Волинь» традиційно для спарингів відіграла двома складами у різних таймах. Великою кількістю гольових моментів спаринг не відрізнявся, тому результат вирішили два постріли суперників. Відкрили рахунок словаки. На 58 хвилині. Кубо Косорін, який щойно вийшов на заміну в «Сениці», відгукнувся на простріл після вкидання ауту - 1:0. Зрівняв рахунок Ерік Бікфалві, який забив на 84 хвилині фірмовим ударом із 25 метрів - 1:1.
Склад «Волині»
1 тайм: Кичак - Сімінін, Масло, Приндета, Нємчанінов - Шабанов, Рогач, Парцванія - Лопес, Мемешев - Селін.
2 тайм: Неділько - Годований, Шершун, Карковський, Гошкодеря - Скоба, Кінаш - Задерецький (Бікфалві, 70), Бабатунде (Чорномаз, 60), Хомченко (Матей, 60) - Козьбан.
Наступний спаринг лучани зіграють у середу 12 лютого. Суперником «хрестоносців» стане «Олімпік» із Сараєво (Боснія і Герцеговина).

fcvolyn.net

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 28 мая 2024, 06:55 8

Майку стало плохо во время перелета из Майами в Лос-Анджелес