Сергей БУБКА: «Один из самых счастливых дней нашей страны»

Президент НОК Украины - о медали Виты Семеренко

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, який вболівав за наших біатлоністок на трибунах олімпійського Сочі, одним із перших привітав Віту Семеренко, тренерський склад збірної та Федерацію біатлону України з яскравим виступом та бронзовою нагородою.

«Це, безумовно, один із найщасливіших днів для нашої країни! Ми хвилювалися, але вірили в наших спортсменів. Дивовижний виступ у Віти! Ми пишаємося нашими спортсменами. Від щирого серця вітаю Україну з видатною перемогою. Мої найщиріші привітання Віті та тренерському складу! Це неймовірний успіх.

Хочу висловити слова подяки президенту Федерації біатлону України Володимиру Бринзаку, головному тренеру збірної Василю Карленко, старшим тренерам жіночої команди Григорію Шамраю та Надії Біловій, першому наставнику сестер Семеренок Світлані Байді, масажистам, мастильникам та всім членам збірної з біатлону.

Саме завдяки вашій злагодженій роботі ми маємо такі приємні перемоги», - сказав головний олімпієць України Сергій Бубка.

НОК України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24