Сергей КОВАЛЕЦ: «Игра с Россией была равной»

Наставник молодежной сборной Украины рассказал о триумфе команды на Кубке Содружества

Після впевненої перемоги збірної України у фінальному матчу Кубку Співдружності, про останню гру нашої команди розповів головний тренер збірної Сергій Ковалець:
- Сьогодні у фіналу була гучна вивіска:«Україна - Росія». Хороший матч, прийшли вболівальники. І нам сьогодні пощастило в тому, що ми в певних моментах забили свої м'ячі . А так, гра була рівна і повинна була сподобатися як тим, хто був на трибунах, так і тим, хто дивився її по телевізору .
- У цьому матчі дуже багато вирішили швидкі голи. Крім цього інших факторів успіху в цьому матчі не було?
- Командні дії були дуже хороші . Наша команда впродовж усього турніру майже в кожному матчі до 10-12 хвилині створювала по парі моментів. А тут ми і забили відразу два м'ячі. Ну і, звичайно, нас підтримували : Міністр спорту України, головний тренер національної збірної України бажали удачі . Це теж в якійсь мірі спрацювало. Крім того ми провели перед фіналом екскурсію по Петербургу. Прекрасне місто!
- Оцініть гру Олександра Ткаченка. Він « тягнув » сьогодні все. Ми нарахували близько семи моментів, коли він врятував свої ворота від неминучого гола.
- Якщо ви подивитеся всі наші матчі, то побачите, що ми намагалися дати пограти всім футболістам. Тільки на таких турнірах і в таких матчах є шанс перевірити молодих гравців. І хоча в цьому, може бути, був ризик, але в чвертьфіналі і в півфіналі грав другий воротар . І при цьому досить вдало . У такому віці гравцям не вистачає стабільності, але все одно треба давати їм шанс себе проявляти.

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 05:45 1

Евгений Чеберко вышел в стартовом составе Коламбус Крю на ответный матч с Монтерреем