Сборная Украины начала подготовку к Кубку Содружества

Украинская «молодежка» приступила к тренировкам на первом сборе

Молодіжна збірна команда України розпочала підготовку до старту у новому році − участі у Кубку Співдружності, що проходитиме в Санкт-Петербурзі з 23 січня по 2 лютого. Нагадаємо, що головний тренер збірної Сергій Ковалець викликав 23 футболісти для підготовки до цього турніру.
Свій збір «молодіжка» розпочала у суботу, 18 січня. А вже наступного дня в манежі тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі, де власне команда і готується, відбулось відкрите тренування, під час якого журналісти мали змогу поспілкуватися з футболістами та спостерігати за процесом тренування збірної.
Слід відзначити, що всі футболісти приїхали до збірної здоровими та в гарному настрої та охоче відповідали на запитання журналістів. Гравці запевнили представників мас-медіа в тому, що докладуть максимум зусиль, щоб продемонструвати гарну гру на турнірі.
Виліт молодіжної збірної України до Росії запланований на 23 січня. А безпосередньо участь в турнірі команда розпочне наступного дня. Першим матчем підопічних Сергія Ковальця на турнірі стане гра проти збірної Кирзистану. Далі, на груповому етапі, українці також поміряються силами з однолітками з Естонії та Таджикістану.

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 10:06 5

Бельгийский вратарь Тибо Куртуа вернулся после травмы