Мария Ремень пропустит зимнюю часть сезона

Украинская легкоатлетка решила взять паузу

Діюча чемпіонка Європи з бігу на 200 м і чемпіонка Європи в приміщенні з бігу на 60 метрів Марія Рємєнь пропустить зимовий сезон.

«Я не травмована, - поспішила заспокоїти вболівальників Марія. - Добре почуваюся й активно тренуюся. Але протягом кількох років я змагалася без перерви, це дуже втомлює. Тому ми з тренером вирішили, що краще буде трішки відпочити від змагань. Я працюю, як і раніше, і готуюся до літнього сезону».

Тренер Рємєнь, Костянтин Рурак, в коментарі EMENews зазначив: «П'ять років поспіль Марія змагалася на найвищому рівні як у приміщенні, так і на стадіонах. Їй необхідно відпочити. Саме фізична втома стала причиною травми на минулорічному чемпіонаті Європи в приміщенні. Тому ми почали тренуватися пізніше, ніж завжди. Ми не хочемо повторювати помилок попередніх років і зараз сфокусували увагу на підготовці до літнього сезону-2014».

Костянтин Михайлович також повідомив, що Марія всю зиму тренується у Запоріжжі, а в березні у них запланований збір у Португалії.

Нагадаємо, що наприкінці грудня в Запоріжжі відбувся турнір «Різдвяні старти» на призи Марії Рємєнь і Олесі Повх. Дівчата доклали багато зусиль для успішного проведення турніру і подарували його учасникам справжнє свято.

ФЛАУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 04:54 2

Также Луис отметился голевой передачей на Лео