Виктор ВАЦКО: «Серьезно отношусь к словам Дыминского»

Бывший вице-президент «Карпат» прокомментировал заявление почетного президента львовского клуба

Як відомо, почесний президент львівських «Карпат» Петро Димінський нещодавно заявив, що влітку може припинити фінансування клубу. Ці слова прокоментував коментатор Віктор Вацко, який декілька місяців займав посаду віце-президента «Карпат».

- Я знайомий із ситуацією (якщо з літа нічого не змінилось), тому достатньо серйозно ставлюсь до цих слів Петра Петровича. Успішні українські клуби мають підтримку місцевої влади. А Карпати із владою Львова спільної мови знайти не можуть, незважаючи на документально завірені домовленості. Якщо не буде досягнуто консолідації у питаннях, про які згадував Димінський, якщо влада міста не виконає своїх зобов'язань, все може бути…

Що пов'язує «Карпати» із «Дніпром»? Вони в одному телевізійному пулі. У керівництва - хороші партнерські стосунки. У «Дніпра» є багато цікавих футболістів, які не мають належної ігрової практики, проте отримують зарплатню згідно із контрактними умовами.

«Карпати» зацікавлені у ряді цих виконавців і готові надавати їм ігрову практику та виплачувати зарплатню (кому повністю, кому - частково). «Дніпро» таким чином розвантажує власний зарплатний бюджет, дає можливість своїм гравцям бути на видноті у Прем'єр Лізі, що позитивно впливає на їх трансферну вартість. «Карпати» отримують якісних гравців, не витрачаючи коштів на трансферну компенсацію і не виходячи за межі власних зарплатних можливостей. Більше перед клубами жодних зобов'язань (ви розумієте, про що я) немає. Якщо це - «однокласники», то нехай будуть «однокласниками».

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:21 6

«Галактикос» выиграли 36-й титул чемпиона Ла Лиги

Комментарии