Олександр КОСЕНКО: «Було бажання виграти цю гру»

«Кардинал-Ровно» – «Энергия» – 1:1. Послематчевый комментарий главного тренера «энергетиков»

Дещо пригніченим і втомленим з'явився на прес-конференцію головний тренер львівської «Енергії» Олександр Косенко. Відчувалося, що керманич львів'ян віддав всі сили разом із гравцями під час матчу, адже дуже енергійно і емоційно провів усю гру, від початку і до фінального свистка арбітра.

- Як кажуть у таких випадках, рахунок на табло - 1:1. Ми, звичайно, хотіли перемогти і їхали за перемогою. Але десь свої моменти не реалізували. Щоб відчути впевненість, особливо коли граєш у гостях, потрібно ставитися до гри більш відповідально, більш бережливо. А так, загалом, у мене претензій до своїх гравців по самовіддачі не має.

У МФК «Кардинал-Рівне» є своя поставлена гра, і він її дотримується. У більшості матчів у них схема гри одна й та ж. Тому нічого нового в їхніх діях не побачив. Ті ж передачі і закидання на стовпа, після яких міцні гравці чіпляються за м'яч. А потім - намагання зіграти в стіночку, або закидання. Загалом, те що вони роблять, те й виконували сьогодні.

Команда грає, і ми намагаємося, щоб в нас був єдиний колектив. Необхідно, щоб кожний грав під девізом: «Якщо не я, то хто ж!!!». Претензій до гравців не має. Хтось зіграв сильніше, хтось слабше. Тому зараз не буду нікого виділяти, ні зосереджувати окремо увагу. Подивлюся гру, зроблю висновки. А що зараз казати по гарячих слідах? Можна десь помилитися і сказати щось не те.

Нам потрібні очки. Тому ще раз повторююсь, ми їхали за перемогою і хотіли перемогти. Було бажання виграти цю гру, але не вийшло. Але ми старалися і робили все задля перемоги, доклали максимум зусиль, проте не забили. Буває! Будемо працювати далі…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 59

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д