Іван СТАСЮК: «Я свого слова дотримав»

«Ураган» – «Спортлидер+» – 2:2. Послематчевый комментарий главного тренера хмельничан

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідера+»:

- Від гри в мене залишилися тільки позитивні враження. Команда нарешті здобула перше виїзне залікове очко за два сезони, тому емоції в мене тільки хороші. Сьогодні мої хлопці приємно мене вразили, адже за всю гру створили багато гольових моментів, і це похвально. Якби реалізація була б на вищому рівні, то й гра була б дещо спокійніша. Та в цілому хлопці - молодці.

Якщо ми будемо працювати так на кожній грі, то, дай Бог, і переграємо «Ураган» в майбутньому. Пригадую на одній з прес-конференцій я тут сказав, що з кожним матчем, зіграним в Івано-Франківську, ми будемо покращувати свою гру. Я свого слова дотримав.

- Чи було важко грати з «Ураганом»?
- В мене пульс досі десь 120, ніяк не можу заспокоїтися. «Ураган» завжди грає на своєму високому рівні. Втім, сьогодні можливо ми стали на заваді і не дали їм зіграти так, як би вони цього хотіли. А, може, це збіг обставин. Наш рівень майстерності нижчий за ваш, адже «Ураган» - добротна команда, з якої в деяких моментах ми навіть беремо приклад. Як на мене, у вас відбувається не просто матч чемпіонату України, а справжнє свято, тому жодна команда не має права програти просто так. За це вам велике спасибі!

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 02 мая 2024, 18:53 3

Марта неудачно выступила в Мадриде, но конкурентки в рейтинге были не намного лучше