Младен БАРТУЛОВИЧ: «Постоянно слежу за событиями в Украине»

Хавбек «Карпат», несмотря на отпуск, следит за новостями

Після закінчення сезону Младен Бартуловіч, як і його колеги по команді, відправилися на відпочинок. Інформаційний центр розшукав хорвата і привітав його зі званням кращого гравця, за версією уболівальників, в першій частині сезону.

«Звичайно, було приємно дізнатися, що уболівальники визнали мене кращим гравцем першої частини чемпіонату. Важко судити, наскільки заслужено я отримав це звання. Знаю тільки те, що можу грати краще і сподіваюся, що зможу це показати в другому колі» - розповідає Младен.

«Оскільки зараз відпустка, то я відпочиваю зі своєю сім'єю. Зараз ми в Хорватії, але на Новий Рік приїдемо в Україну, зустрічатимемо його в колі родини».

Попри відпочинок, Младен регулярно вивчає ситуацію, що зараз склалася в нашій країні. «Ясна річ, постійно слідкую за подіями, що зараз відбуваються в Україні. Дуже неприємна ситуація склалася. Мені б, як і мільйонам українцям, хотілось би, щоб усе завершилося спокійно, щоб був знайдений компроміс, правильний вибір. Щоб Україна наблизилася до Євросоюзу» - каже хорват.

«Не знаю, чи матиму ще нагоду, тому хочу зараз привітати усіх працівників клубу та уболівальників «зелено-білих» з Новим Роком та Різдвяними святами. Усім великі вітання!» - підсумував Младен Бартуловіч.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 02 мая 2024, 07:51 5

Первая ракетка Украины рассказала о важности работы своего благотворительного фонда