Сергей СИМАК: «Были уволены все кассиры НСК Олимпийский»

Гендиректор концерна «Спортивные Арены Украины» о проблемах с покупкой билетов на стыковой матч ЧМ

12 листопада біля кас НСК «Олімпійський», на Троїцькій площі відбулась прес-конференція керівництва ДК «Спортивні арени України» та компанії «Україна Футбол Інтернешнл» щодо продажу квитків на матч раунду «плей-офф» до чемпіонату світу-2014 Україна - Франція, що відбудеться 15 листопада. Зустріч з мас-медіа розпочалася одночасно із відкриттям кас Національного спорткомплексу.

Сергій СІМАК, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України»:

- Враховуючи зловживання навколо продажу квитків на матч Україна - Англія, ми провели низку заходів для запобігання зловживань перекупників. Наприклад, 1 людина може придбати не більше 4 квитків. Біля кас встановлено спеціальні відбійники для відділення черг одна від одної, що унеможливить вільне пересування з однієї черги до іншої.

Також було звільнено усіх касирів, їхні місця зайняли нові співробітники. Під час продажу ми відкриємо максимальну кількість віконець для усунення черг. На віконцях буде розміщено інформацію про сектори та вартість, що допоможе покупцям визначитися із чергою.

Крім того, буде працювати каса для людей з обмеженими потребами, для яких передбачено 300 квитків. Ми спробували врахувати всі зауваження з приводу продажу квитків, які в першу чергу прозвучали від вболівальників та ЗМІ. Вважаю, що таким чином ми подолаємо проблему спекуляції.

Олег ШКРЬОБА, генеральний директор ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» - комерційного партнера Федерації футболу України:

- Матч Україна-Франція збере на НСК «Олімпійський» стовідсоткову аудиторію. Аудиторію з щирих вболівальників, тих, хто завжди готовий підтримувати свою команду. Взявши за приклад досвід ФІФА та УЄФА, ми також вирішили побудувати систему продажів у два блоки: реалізація квитків для вболівальників через Інтернет і продаж квитків для членів футбольної сім'ї, в нашому випадку, це члени Федерації футболу України, партнери та спонсори. Враховуючи і той варіант, що не у всіх буде можливість доступу до Інтернету, ми оголосили з самого початку, що частина квитків буде спрямована в каси для публічного продажу, що, власне, сьогодні і зроблено.

На прикладі проблеми з перекупниками на минулому матчі Україна-Англія, «Україна Футбол Інтернешнл» звернулася до правоохоронних органів, а саме до Печерського РУ ГУМВС. Як наслідок, 10 осіб були притягнуті до відповідальності.

На сьогодні, вболівальники, котрі придбали квитки «он-лайн», отримали їх на руки. Керівництво «Україна Футбол Інтернешнл» впевнене, що всі охочі встигнуть отримати раніше придбані квитки. Пункти обміну ваучерів на квитки працюватимуть до останнього клієнта.

Спортивные Арены Украины

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии