Денис ВАСИН: «Нельзя винить Гладкого»

Форвард «Карпат» прокомментировал итоги встречи с харьковским «Металлистом»

Несподівано для уболівальників та футбольних експертів, Денис Васін вийшов на матч проти «Металіста» у стартовому складі на місці центрального нападника, хоч раніше грав на фланзі. Разом з Зеньовим Васін намагався заплутати оборонців «Металіста»...

- Ми відчували в собі сили, але вже на початку гри пропустили два голи, через свої помилки. «Металіст» - команда високого рівня і таких помилок не пробачає. Власне, вони відразу цим і скористалися. Хоча я вважаю, що і в першому таймі, епізодами, ми грали доволі непогано. Два голи трішки надломили команду, але тренер знайшов правильні слова, підбадьорив нас. У другому таймі в нас вже була перевага, були хороші моменти. На жаль, реалізація нас підвела.

- Поясни, чому «Карпати» не забивають з двох метрів, а забивають з тридцяти?
- Гладкого не можна винити. Треба віддати належне воротарю, який прочитав усе і кинувся Саші в ноги. Повірте, в цьому епізоді було складно забити.

- Команда розчарована чи все таки є певна сатисфакція від того, що вдалося показати якісну гру і дати бій лідеру чемпіонату?
- Розчарування є, але ми не засмучуємося. Тепер кинемо всі сили на львівський матч, щоб взяти реванш. Ми налаштуємося на 150%.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 11:21 0

Бывший главный тренер сборной Украины не считает поступок коуча разумным