Сборная Украины U-17 завершила выступление в отборе на ЧЕ

Подопечные Олега Кузнецова сыграла вничью с командой Литвы

24 жовтня юнацька збірна команда України віком до 17 років завершила виступи у кваліфікаційному раунді ЧЄ-2014, що проходив у Литві. В останньому матчі підопічні Олега Кузнецова зіграли внічию з однолітками з Литви − 1:1.

Перша ж атака наших хлопців призвела до голу. Олександр Піхальонок навісив зі штрафного і Ростислав Тарануха відкрив лік забитим м'ячам. Українці продовжили насідати на ворота суперника, але впевнено діяв голкіпер литовської збірної Адамоніс. У кінцівці тайму господарі отримали право на штрафний удар, який виконав Яноніс, і від нашого воротаря Дмитра Фастова м'яч залетів у ворота − 1:1.

У другій половині зустрічі українська команда повністю володіла ініціативою, але ударам Піхальонка, Тимчука, Кравця, Таранухи бракувало влучності. Тож, фінальний свисток арбітра зафіксував нічию у цьому матчі. Збірна України посіла у своїй групі 3-тє місце і завершила виступи у кваліфікації.

Литва U-17 − Україна U-17 - 1:1

Литва: Адамоніс (к), Юшка, Грігайтіс, Донела, Юргелявічус (Брацявічус, 74), Яноніс, Віркшас, Швейкаускас, Бараускас, Банюліс (Вальвоніс, 64), Мегелайтіс (Матулявічус, 41)

Україна: Фастов, Кравець, Лебедь (Зінкевич, 50), Піхальонок (Саутін, 59), Тарануха, Чоботенко (к), Бурко, Гуцуляк (Грачов, 50), Міхайліченко, Шевченко

Голи: Тарнуха (1), Фастов (38, автогол)

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 18:11 2

Наставник оценил игру опытного футболиста

Комментарии