Карпаты выступили против расизма и насилия + ФОТО

Львовский клуб обратился к футбольной общественности Украины перед матчем с «Днепром»

Перед початком матчу 13-го туру чемпіонату України з футболу між «Карпатами» та «Дніпром» львівський клуб звернувся до футбольної громадськості із закликом «Ми проти расизму та насильства!»

Гравці обох команд вийшли на футбольне поле у футболках із відповідним гаслом, розташувались на фоні банеру, після чого капітани команд Валерій Федорчук та Євген Селезньов звернулись до вболівальників із закликом проти расизму та насильства.

ФК «Карпати», як член великої футбольної європейської сім`ї, демонструє нульову терпимість до будь-яких проявів расизму, неонацизму та насильства на трибунах стадіонів. ФК «Карпати» оголосив старт «Місяця дій», спрямованих на демонстрацію нашим клубом неприпустимості проявів расизму, неонацизму та насильства на трибунах стадіонів. Участь у таких заходах візьмуть і професійні футболісти, і вболівальники нашої команди.

Нагадаємо, що раніше ФК «Карпати» звернувся до першого віце-президента Федерації Футболу України Сергія Стороженка, відмовившись від пропозиції долучитися до «акцій тижня від імені мережі FARE», оскільки вмотивовано не вважає цю організацію такою, котра дійсно щиро переслідує задекларовані цілі, а, навпаки, сама хибує упередженими та нефаховими підходами, котрі приводять до дискримінаційних результатів в Україні загалом та у ставленні до львівського клубу, зокрема. Для того, щоб у майбутньому отримати підтримку нашого клубу, організація повинна здійснити належну еволюцію, виправити та принести офіційні вибачення за допущені помилки та переконати суспільство в чистоті своєї діяльності з тим, щоб ці помилки не були повторені.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo выпустил интересный рейтинг

Комментарии