Волынь уверенно обыграла брестское Динамо

Луцкая команда победой завершила второй контрольный поединок

Стартовий склад «Волині» у цьому матчі був такий: Літовченко - Сімінін, Масло, Годований, Нємчанінов - Матуку, Скоба - Парцванія, Матей, Гошкодеря - Гравець на перегляді.
Як і в суботу, господарі заволоділи ігровою перевагою з перших хвилин. Заспів зробив Гошкодеря, який з гострого кута пробив у стійку. Господарі притиснули гостей до власних воріт, але забили вперше тільки на 35 хвилині. Утім, забили дуже гарно.
Бабатунде відправив пасом на фланг Матея, той повернув йому м`яча, «Баба» ще раз віддав на лінії штрафного кулю румуну, Флорентін змістився в центр й обвідним ударом забив у дальні «дев`ять».
На другий тайм Кварцяний випустив Бікфалві, Козьбана і Мемешева замість Скоби, Годованого і гравця на перегляді. І відразу ж заміни спрацювали. Редван Мемешев пройшов правим флангом, прострілив в центр, де першим на м`ячі був Дмитро Козьбан - 2:0.
Дуже швидко білоруси відігралися. На 55 хвилині їм вдався штрафний з 26 метрів. М`яч влучив у хрестовину, а першим на добиванні був Кендиш.
Тренери обох команд вдалися до замін. У «Волині» вийшли: Карасюк, Коломієць, Хомченко, Щедрий. Надто небезпечних моментів біля воріт «Динамо» не побільшало, але втретє лучани таки забили. Козьбан заробив пенальті і сам його реалізував.
Відтак - впевнена перемога «Волині» 3:1 й команда продовжує у хорошому настрої готуватися до матчу із «Говерлою».

ФК Волинь
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 02 мая 2024, 09:31 6

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге

Комментарии