Юношеская сборная вышла в следующий раунд квалификации

Украинцы разгромили дальше и продолжили борьбу за путевку на ЧЕ

Юнацька збірна U-19 продовжує свої виступи у кваліфікаційному раунді ЧЄ-2013/2014, що триває зараз у Казані. У другому матчі турніру наші хлопці впевненно переграли однолітків із Мальти − 4:0 та достроково вийшли до наступного раунду.

З перших хвилин матчу українці захопили ініціативу, постійно створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника − особливу загрозу воротам мальтійців носили стандартні положення. Щоправда відкрити рахунок нашим хлопцям вдалось лише на 30-й хвилині − гол забив Артур Міронян. Тож за мінімальної переваги українців команди і пішли на перерву.

В другому таймі малюнок не гри не змінився − підопічні Олесандра Петракова продовжували загрожувати воротам мальтійців. Найбільш потужною для українців виявилась середина другого тайму, коли наші хлопці зуміли відзначитися у воротах суперників аж 3 рази − дубль на рахунку Радченка, а перевагу України закріпив Харатін − 4:0. Друга поспіль перемога українців, що виводить її до наступного раунду, що пройде весною 2014 року. В наступному матчі, що пройде 15 жовтня, наші хлопці в очному протистоянні з господарями збірною Росії розіграють 1-е місце.

Україна U-19 − Мальта U-19 4:0
Голи:
Міранян (30), Радченко (61,68), Харатін (83)

Україна: Сарнавський, Качараба, Соболь, Полегенько, Ткачук, Харатін, Білоног, Габелок, Луканов (Белоног, 59), Міранян (Яремчук, 81), Банасевіч (Радчено, 46)
Мальта: Шранц, Дезира, Четкуті (Камбо, 90), Фава, Мікалеф, Чезаре, Цамміт, Маккей, Кремона, Дегабріель (Аццопарді, 86), Спітері (Бедона, 59)

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:36 18

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

Комментарии