Юношеская сборная Украины обыграла команду Эстонии

Украинцы сыграли стартовый матч отбора на чемпионат Европы

Юнацька збірна України U-19 з перемоги розпочала виступи у кваліфікаційному раунді ЧЄ-2013/2014, що проходить у Казані. Першим суперником підопічних Олександра Петракова була збірна Естонії.

Початок матчу був за українцями. Коваленко, Радченко і Харатін мали чудові нагоди для взяття воріт, але вдало діяв голкіпер естонців Ігонен. Українська команда продовжувала контролювати гру, натомість естонська збірна іноді організовувала контратаки. На 32-й хвилині захисник естонців Авілов сфолив на Вікторові Коваленку у своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Але Ігор Харатін пробив з позначки прямо у воротаря. Кінцівка першої половини пройшла в обопільних атаках і на 45-й хвилині естонцям вдалося-таки вийти вперед. Це Тарас Качараба зрізав м'яч у власні ворота − 0:1. У компенсований час мав нагоду відзначитись зі штрафного, але не влучив у ворота.

Перші хвилини другого тайму обидві команди провели дуже жваво і голкіперам обох команд прийшлося не дуже солодко. А на 64-й хвилині найактивніший у складі українців Артем Радченко нарешті вразив ворота естонської команди − 1:1. Наші хлопці продовжили атакувати і на 72-й хвилині Радченко зробив дубль − 2:1. Естонці спробували зрівняти рахунок, але Богдан Сарнавський був на місці. На останній компенсованій хвилині естонська збірна отримала право на кутовий, який виконав Алое. Українці втекли в контратаку і Артур Міранян встановив остаточний рахунок − 3:1.

Наступний свій матч підопічні Олександра Петракова проведуть 12 жовтня проти збірної Мальти. Початок поєдинку о 14:00.


Україна U-19 − Естонія U-19 3:1
Голи:
Качараба (45, автогол), Радченко (64, 72), Міранян (90+3)
Україна: Сарнавський (к), Качараба, Соболь, Полегенько, Ткачук, Танковський (Чумак, 86), Радченко, Яремчук (Міранян, 46), Коваленко (Габелок, 61), Харатін, Білоног
Естонія: Ігонен, Пайю, Сінісалу (Салісте, 72), Авілов (к), Алое, Літсманн, Райталу, Вялья (Паур, 65), Ващук (Марін, 84), Лійвак, Саппінен

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 02 мая 2024, 09:31 28

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге

Комментарии