Делегація АМФУ відвідала столицю футзального Євро-2014

Офіційні заходи УЄФА були пов'язані з проведенням жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи

Делегація Асоціації міні-футболу України на чолі з президентом АМФУ Сергієм Владико 2-4 жовтня прийняла участь в офіційних заходах, пов'язаних з проведенням жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2014 року, що пройде в Антверпені (Бельгія).

Як відомо, національна збірна України з «легкої руки» відомого бельгійського футболіста Марка Дегріза потрапила у групу А, де її суперниками за вихід до чвертьфіналу будуть збірні Бельгії та Румунії.

Під час перебування в Антверпені Сергій Владико провів переговори з представниками інших країн-учасників ЧЄ-2014 - Росії, Чехії, Азербайджану, Португалії, Бельгії та Нідерландів, Італії. Зокрема, на зустрічі з президентом АМФР Емілем Алієвим обговорювались питання, пов'язані зі стартом в кінці жовтня Кубку Єрьоменка та подальших перспектив цього міжнародного турніру.

Представники футзальних асоціацій Чехії, Азербайджану, Португалії, Бельгії та Нідерландів висловили зацікавленість у подальшому розвитку взаємовідносин як керівних органів, так і національних збірних. Щодо переговорів з представниками комітету з футзалу Італії, то на велике прохання італійської сторони та головного тренера збірної Італії Роберто Менікеллі два товариські матчі між збірними Італії та України, про які була попередня домовленість, в кінці жовтня будуть проведені в Італії.

Офіційні заходи УЄФА в Антверпені мали в своїй програмі ознайомлення з умовами прибуття, перебування національних збірних в Бельгії, а також з термінами подання заявочних листів спочатку 25-ти кандидатів, а дещо пізніше і остаточної заявки національних збірних команд.

На організаційному засіданні було проведено жеребкування місць розташування національних команд під час Євро. Так, 6 збірних, що потрапили у групи А та D (серед них і збірна України), будуть перебувати у готелі «Hilton Hotel», а команди групи В та С - в готелі «Lindner Hotel».

Груповий етап фінальної частини буде зіграний у спортивному комплексі «Lotto Arena» (вміщує приблизно 5.000 глядачів), решта матчів пройде у «Arena - Sportpaleis» (15.000 глядачів), які розташовані у Антверпені поруч та з'єднані між собою переходом.





За підсумками жеребкування став відомий і календар матчів збірної України в групі А. Перший поєдинок українці проведуть 30-го січня проти Румунії, а за дві доби, 1-го лютого, проти господарів Євро.

Після завершення процедури жеребкування Сергій Владико провів зустріч з головою комітету УЄФА з проведення змагань Лораном Морелем, на якій були обговорені питання співпраці між відповідним комітетом та АМФУ.

АМФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 22:25 3

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

Комментарии