Динамо – Карпаты: без Голодюка и Аруны

Оба футболиста пропустят ближайший матч из-за перебора желтых карточек

У найближчому матчі «Карпат» в чемпіонаті України, який підопічні Олександра Севідова проведуть у гостях проти київського «Динамо», команді не зможе допомогти півзахисник Олег Голодюк.

В матчі з донецьким «Шахтарем» минулої п'ятниці 27-й номер «зелено-білих» на 4-й компенсованій хвилині гри отримав попередження, яке виявилося для нього четвертим у поточному сезоні Прем'єр-ліги. Тож тепер, згідно з Регламентом, Голодюк пропустить один поєдинок.

Аналогічна втрата і в складі «Динамо». У вчорашній гостьовій грі з харківським «Металістом» четвертий «гірчичник» в чемпіонаті побачив перед собою нігерійський хавбек «біло-синіх» Лукман Аруна. Цікаво, що 25-й номер динамівців жовту картку, як і Голодюк, отримав наприкінці гри - на 90-й хвилині.

У недільному матчі потрібно бути особливо обережними лівому вінгеру «Карпат» Младену Бартуловічу та центрбеку «Динамо» Євгену Хачеріді - в кожного з них наразі по 3 «гірчичники», тож отримавши ще один, доведеться пропустий наступний матч.

Нагадаємо, поєдинок 10-го туру ХХІІІ чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги «Динамо» (Київ) - «Карпати» (Львів) пройде у неділю, 22-го вересня. Початок гри на столичному НСК «Олімпійський» о 19:30. Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 00:33 0

Андрей Лунин вряд ли перейдет в «ПСЖ»

Комментарии