Перший чемпіонат сімейних Ігор України

24 серпня в Києві відбулися перші Всеукраїнські сімейні Ігри


З нагоди святкування Дня Незалежності України на центральній вулиці країни - Хрещатик відбулися перші Всеукраїнські сімейні Ігри.
Ініціатором та організатором змагань виступила Асоціація сімейного спорту України, учасниками змагань стали най спортивні родини з усіх регіонів України. За почесне звання чемпіона Всеукраїнських сімейних Ігор боролася 21 родина.
Переможець змагань визначався в два етапи. На першому етапі всі команди були розподілені на шість груп та змагалися в естафетах «Баскетбол», «Футбол» та «Регбі».
Відповідно до регламенту до другого етапу пройшли переможці груп. За результатами півфінальної естафети - «Хокей з м'ячем» фіналістами стали 3 команди: команда «Факел» родина Зданевич (Кіровоградська область), команда «Лідер» родина Гололобових (Сумська область) та команда «Комета» родина Білоус( Донецька область).
У запеклій фінальній боротьбі перемогу та звання чемпіона перших Всеукраїнських сімейних Ігор здобула команда з Кіровоградської області «Факел» (родина Зданевич). Але в цьому заході немає переможених. Для дітей це мабуть найдорожчий подарунок який можуть надати батьки: привчати дитину до здорового способу життя, до фізичної культури та формувати моду на спорт.
Офіційний сайт Всеукраїнських сімейних Ігор
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 01 мая 2024, 11:26 0

Блогер Sport.ua Алексей Рыжков – о женском шахматном континентальном форуме, финишировавшем в Греции