Вячеслав ГРОЗНЫЙ: «Хочется, чтобы матч прошел в борьбе»

Наставник «Говерлы» дал короткий комментарий накануне западноукраинского противостояния

Нагадаємо, що у неділю, 25 серпня, ужгородська «Говерла» в 7-му турі на виїзді зіграє черговий кадендарний матч у прем'єр-лізі - зі львівськими «Карпатами». Ось яким бачить цей матч наставник нашої команди В'ячеслав Грозний:
«Карпати - досить серйозний суперник. На виїзді вони не поступилися в жодному матчі, граючи з донецьким «Металургом», маріупольським «Іллічівцем» і в Луцьку з «Волинню». Команда дуже добре грає, уміє тримати удар, має хороший підбір виконавців. Малюнок гри йде під головного тренера, як у кожній команді. У Львові завжди хороша команда, і проти неї виступати досить важко, тим більше, що вболівальник - вимогливий, добре підтримує свою команду.

Думаю, буде наднапружений поєдинок, львів'яни ще не вигравали вдома, не забили в рідних стінах жодного м'яча. І це для нас не дуже добре, бо суперник будь-якою ціною, з максимальною віддачею та майстерністю схоче отримати свій перший виграш у чемпіонаті. Нам би цього не хотілося, а хотілося б здобути на виїзді виграшні очки. Це буде важко, бо матчі з чотирма грандами вихолостили нас, по-іншому потрібно налаштовуватися психологічно. Але за будь-яких обставин із такими клубами необхідно викладатися більше, ніж ти можеш. Це ж іще одне західноукраїнське дербі. У прем'єр-лізі, як відомо, - три західноукраїнські клуби - «Карпати», «Волинь» і «Говерла», тому матчі між ними завжди проходитимуть в особливому суперництві. Хочеться, щоб матч пройшов у хорошій боротьбі, щоб команди продемонстрували гідний рівень гри, але ми, звичайно, намагатимемось досягти максимального результату».
Інформаційний відділ ФК «Говерла»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 06:01 2

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии