Александр ШУФРИЧ: «Хотел бы видеть в составе Олейника»

Вице-президент «Говерлы» - о матче против «Днепра» и целях команды

Основна причина поразки в тому, що не змогли налагодити контргру. Хоча в першому таймі вона була, - нарікав Олександр Несторович. - Ми грали не гірше за «Дніпро». Моменти були біля обох воріт.

- Чи вважаєте, що «Говерла» була сьогодні за крок од успіху?
- А ви вважаєте, що ні? Давайте будемо об'єктивними. Чудові моменти були в «Дніпра» тільки в останні п'ятнадцять хвилин гри, коли ми зняли захисника й випустили Балашова. Фактично стали грати у чотири форварди. При цьому «Дніпро» так і не зміг нам забити в контратаці. Звичайно, тут нашому воротареві слід поставити пам'ятник, але факт є факт. До пропущеного гола гра йшла на рівних. Якби не пропустили за хвилину до перерви, гадаю, могли зачепитися за очко.

- Гол у роздягальню у ворота вашої команди був дуже прикрим…
- Звичайно. Один момент мали вони в першому таймі. Свій гол «Дніпро» витис, на який десь потім і награв, за сукупністю. Найпарадоксальніше те, що володіння м'ячем після першого тайму було на нашу користь. Якщо чесно - мене це здивувало.

- Ви сказали, що, пропустивши м'яч, стали посилювати атаку, йшли вперед і що? Де моменти в другому таймі?
- Справді, з моментами в нас було скрутно. Але тут треба сказати, що «Дніпро» не пішов нас добивати, а став грати обережно.

- Але на цьому й будувався розрахунок Хуанде Рамоса - забити першими й спіймати суперника на контратаці. Адже він у другому таймі випустив двох своїх швидкісних форвардів …
- У другому таймі, до 70-ї хвилини, обидві команди були обережними. Ми не хотіли пропустити другий м'яч, який фактично означав для нас кінець. А «Дніпро» вичікував. У кінцівці матчу ми спробували підвищити темп, вихід на поле Балашова це позначив, але «Дніпро» все ж класом вище.

- Чим, на ваш погляд, був хороший «Дніпро»?
- «Дніпро» грає в одному стилі не перший рік, який не може не подобатися. Швидкі фланги, нападники дуже високого класу, як наш українець Селезньов, так і хорват Калинич. А які люди в них на лавці запасних, та й ті футболісти, які не потрапляють у заявочний лист …

- Чи хотіли би когось із тих людей, які не проходять до складу «Дніпра», запросити у свою команду?
- Було би нерозумно, якби сказав - ні. Із радістю хотів би бачити у себе в команді, скажімо, того ж Олійника. А чому ні?

- У Олійника в «Дніпрі» дуже висока зарплатня, чи готові її платити?
- Це вже інше питання. Усе-таки є в нас бажання, ми хочемо боротися за найвищі місця. Сподіваємося так грати, що наші фінансові партнери будуть зацікавлені інвестувати більше, відтак зможемо залучати в команду гравців вищого класу.

- Роботою тренерського штабу задоволені?
- Було би некоректно висловлювати якесь невдоволення. Ми зіграли п'ять матчів, із них три - з грандами. Там, де мали взяти очки, взяли. За будь-яких обставин, тренерську руку Грозного вже досить добре помітно. У грі команди проглядається певний малюнок.

- До суддівства у вас поки немає питань?
- Я зарікся говорити про арбітраж.

- Кажуть, що гол «Дніпро» провів із невеликого, але офсайду?
- Схоже, там суддя не встиг за епізодом. Треба буде дивитися повтор із різних камер. Але ми не будемо апелювати щодо цього.

Олександр ПЕТРОВ, «Український футбол».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 07 мая 2024, 20:42 5

Украинка проиграла Кэти Волынец в финале квалификации

Комментарии