Милош НИНКОВИЧ: «Черноморец - хороший жребий для нас»

Хавбек «Црвени Звезды» прокомментировал грядущее противостояние с одесским «Черноморцем» в ЛЕ

Екс-гравець київського «Динамо» Мілош Нінковіч, який з недавнього часу захищає кольори сербської «Црвени Звезди», прокоментував жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, згідно з результатами якого наступним суперником його команди може стати одеський «Чорноморець».

- Одесити, як і ми, близькі до виходу в наступний раунд, але зараз нам варто зосередитися на матчі-відповіді з ІБВ. Немає сумнівів в тому, що я надам тренерському штабу всю інформацію, яка мені відома про українську команду. Я можу розповісти багато речей, але про це пізніше. Жереб достатньо хороший, адже ми не потрапили на «Удінезе» або «Брюгге», тому нам просто необхідно спокійно підготуватися до матчу-відповіді у Ісландії. Коли прийде час, ми дізнаємося все, що нам потрібно знати про «Чорноморець», - цитує Нінковіча офіційний сайт «Црвени Звезди».

Нагадаємо, «Чорноморець» в першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду обіграв молдовську «Дачію» 2:0, в той час як «Црвена Звезда» з аналогічним рахунком вдома виграла у ІБВ з Ісландії.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 13:48 5

Бывший нападающий «Динамо» не видит футболистов в украинском футболе

Комментарии