ОФИЦИАЛЬНО: Козьбан и Мемешев – игроки Волыни

Луцкий клуб продолжает усиливаться перед стартом нового сезона

Напередодні подання заявки на участь в чемпіонаті сезону 2013-2014 рр. луцька «Волинь» підписала ще кількох новачків. Одним з них став нападник Дмитро Козьбан.

Дмитро народився 27 квітня 1989 року, зріст - 186 см, вага - 78 кг. Грати у футбол розпочав у рідному Краматорську (Донецька область), а продовжив навчатися азам гри у Боярці під Києвом. Там і почав кар'єру - в місцевому «Інтері». У 17 років перейшов у клуб першої ліги ФК «Львів» і відразу став срібним призером чемпіонату, допомігши львів'янам пробитися в елітну українську лігу.

Наступними його клубами були ФК «Княжа» (Щасливе), броварський «Нафком» та вінницька «Нива». Після двох років проведених у Вінниці, Козьбан у 2012 році повернувся у краматорський «Авангард».

9 липня 2013 року Дмитро Козьбан підписав угоду із «Волинню». За «хрестоносців» він гратиме під номером 89.

Також півзахист «Волині» поповнився новим гравцем. Угоду із луцьким клубом підписав півзахисник Редван Мемешев. Його зріст 184 см, вага - 71 кг. У «Волині» Редван гратиме під номером 11.

Мемешев - вихованець кримського футболу, народився 15 серпня 1993 року. Попередні три сезони Редван провів в одному клубі - «Кримтеплиці» з Молодіжного. В його активі 7 забитих голів у першій лізі.

ФК «Волинь»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 11:59 0

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии