НСК Олимпийский готовит заявку на финал Лиги чемпионов

Технически проведение финала Лиги чемпионов УЕФА на главном украинском стадионе возможно уже сегодня

Про це повідомив під час веб-конференції на сайті Sport.ua генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак.

- Успішно провівши фінал Євро-2012, «Олімпійський» розвіяв будь-які сумніви щодо проведення фіналу єврокубка. Проведення вирішального матчу континентального чемпіонату красномовно свідчить про те, що наш стадіон володіє усієї необхідною інфраструктурою, - зазначив керівник «Укрспортарен», - питання перебуває суто у процедурній площині.

За регламентом УЕФА, арена знову може подавати заявку на прийом фінального матчу лише через два повноцінних внутрішніх сезони, що пройдуть після попередньо проведеного на даному стадіоні фіналу європейського турніру.

- Відтак, один сезон уже минув і наприкінці весни наступного року НСК «Олімпійський» матиме змогу увійти до кола претендентів на фінал Ліги чемпіонів УЕФА 2016/2017 років, що власне ми й збираємося зробити, - підсумував генеральний директор ДК «Спортивні арени України».

Сергій Сімак також нагадав, що НСК «Олімпійський» уже подав заявку на проведення матчів фінального турніру чемпіонату Європи 2020 року, який згідно з рішенням виконкому УЕФА відбудеться у 13 містах континенту.

Прес-служба «Укрспортарени»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 08:17 0

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Комментарии