Бондаренко стал лучшим в Европе по итогам мая

Результаты украинского легкоатлета не остались незамеченными

Українського стрибуна в висоту Богдана Бондаренка визнано найкращим легкоатлетом Європи в травні. На початку сезону Богдан вразив світ своїми виступами й результатами.
Приїхавши на перший етап «Діамантової ліги» в Доху з невеличким ушкодженням, він з легкістю виграв змагання з особистим рекордом та рекордом змаганням - 2,33 м. Після повернення додому спортсмен зізнався: «Змагання у Катарі розглядав як тренування, а вийшло так, що переміг. Такого легкого турніру в моїй кар'єрі ще не було».
Вже на наступному етапі, в Шанхаї, Богдан повторив свій результат і поступився Мутазу Есса Баршиму з Катару лише за спробами.
Саме ці два виступи і дозволили Богданові набрати максимум голосів при визначенні найкращого атлета місяця в Європі. За спиною у Бондаренка залишились росіянин Олександр Меньков (стрибки у довжину) та німецький дискобол Роберт Хартінг.
У голосуванні серед жінок перемогла чешка Зузана Хейнова (400 метрів з бар'єрами). Хорватка Сандра Перковіч (метання диска) та росіянка Анна Чічерова (стрибки у висоту) також увійшли до першої трійки.
Нагадаємо, що голосування проходить і трьох категоріях: серед експертів, представників ЗМІ та вболівальників.

ФЛАУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 26 апреля 2024, 03:15 0

Украинка в Загребе завоевала золотую медаль в весовой категории 57 кг

Комментарии