Сергій ГУПАЛЕНКО: «Якщо не забиваємо, то як ми переможемо?»

«Ураган» – «Локомотив» – 0:3. Післяматчеві коментарі головного тренера франківців

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Для того, щоб стати чемпіонами, нам потрібно обіграти «Локомотив». Ми ще ні разу їх не обіграли, два рази перемогли по пенальті. Проте є ще одна гра в Харкові. Якщо ми достойні завоювати перше місце, значить ми повинні їх обіграти.

Сьогодні було достатньо моментів, та їх треба реалізовувати і забивати голи. Якщо ми не забиваємо жодного гола, то як ми переможемо? Перший м'яч ми пропустили, це - взагалі жах. Тим паче, що ми вчора говорили про нього. Вчора була аналогічна ситуація, але тоді Євген Клочко попав Роману Колтку в голову. Ми розбирали цей момент і знову людина стала неправильно, там де не треба було стояти. Це по-перше. Ну і звичайно, не обов'язковим був другий гол. Ось і все. Зрозуміло, що це збіг обставин, але у підсумку маємо 0:3. Те, що награвали вп'ятьох, не вийшло...

Говорячи загалом про гру, то сьогодні вона мені більше сподобалась, аніж вчора. Просто вчора ми не пропустили, а сьогодні пропустили. Та все ж я вірю, що є у нас п'ята гра і для того, щоб стати чемпіонами, ми повинні обіграти «Локомотив».

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мир азарта | 04 июля 2024, 04:28 1

Сам Артем с президентом «Динамо» в азартные игры не играл

Комментарии