Тренер вратарей Нивы переходит в Волынь

Роман Бальчос меняет вторую лигу на УПЛ

Тренер воротарів тернопільської «Ниви» Роман Мілентійович Бальчос отримав запрошення працювати у тренерському штабі клубу Прем'єр-ліги - луцькій «Волині».

Керівництво ФК «Нива» не стало перечити цьому, адже перехід до клубу Прем'єр-ліги - це один з кроків до подальшого вдосконалення тренерських навиків, та й досвід роботи в попередніх командах показав, яким висококваліфікованим фахівцем є Роман Бальчос.

Зі своєї сторони ФК «Нива» бажає Роману Мілентійовичу Бальчосу успіхів на новій роботі. Нехай справа, якою він займається приносить задоволення, а команда в якій він працюватиме, досягатиме високих турнірних вершин.
Довідка

Роман Мілентійович Бальчос народився 21 лютого 1979 року.

В своїй професійній кар'єрі футболіста виступав за «Систему-Борекс» (Бородянка), «Волинь» (Луцьк), дубль львівських «Карпат», «Газовик-Скалу» (Стрий), «Кримтеплицю» (Молодіжне) та івано-франківський «Спартак». Після завершення кар'єри футболіста працював спортивним директором ФК «Кримтеплиця» та тренером воротарів ФК «Львова» і ФК «Бердичова». З лютого 2013 р. працював з воротарями у тернопільській «Ниві».

ФК «Нива»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 17:25 152

Подопечные Пушича на классе обыграли команду Дулуба, которая играла довольно хорошо

Комментарии