ЛЕОНОВ: «В Днепре непрофессионализм и провальная селекция»

Экс-тренер «Ильичевца» подвел итоги прошедшего чемпионата Украины для днепропетровского клуба

- Я зразу відмітаю всі розмови, мовляв, дніпрянам завадили судді, бо вважаю, що насамперед вони самі в усьому винні. Безумовно, похибки арбітрів мали місце, може, навіть частіше, ніж у випадках із іншими колективами ПЛ.

Одначе, даруйте: не має права по-справжньому сильна команда, яка на рівних протистоїть грандам, настільки часто втрачати очки із середняками та аутсайдерами! Про що це свідчить? Про те, що «Дніпро» ще «не дозрів», що Рамос разом із своїми хлопцями все ще переживає етап «достигання». На це, зокрема, вказують щорічні перепади в їхніх виступах, що трапляються взимку: очевидно, іспанський наставник іще не до кінця розуміє особливості нашого календаря…

До всього додався якийсь дивний непрофесіоналізм (маю на увазі отой матч проти «Зорі» із зайвим легіонером) і провалена селекція: влітку клуб добре попрацював у цьому напрямі, натомість узимку роботи взагалі не було… Причому більшу половину сезону все йшло добре: дніпряни впіймали гру, ледь не всі їхні футболісти якось одразу зросли в класі, проте їх виявилося замало. З такою коротенькою лавкою далеко не заїдеш.

Володимир БАНЯС, «Український футбол»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 11:58 73

Николай Сираш не выходит на связь

Комментарии