КДК ФФУ оштрафовал Кривбасс, Таврию и Металлург З

Состоялось очередное заседание контрольно-дисциплинарного комитета Федерации футбола Украины

24 травня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв кілька рішень, які стосуються ряду клубів Прем'єр-ліги та футзальної Екстра-ліги. Як завжди, більшість стягнень - через неправомірні дії вболівальників.

Так, за неправомірні дії вболівальників «Кривбасу» 18 травня 2013 р. під час матчу 29-го туру чемпіонату України з львівськими «Карпатами» криворізький клуб має виплатити 30 тисяч гривень.

Запорізький «Металург» має виплатити штраф у розмірі 25 тисяч гривень за скандування нецензурних виразів вболівальниками команди на стадіоні «Славутич-Арена» 19 травня 2013 р. під час матчу 29-го туру чемпіонату України з донецьким «Шахтарем».

Фінансові санкції у 20 тисяч гривень застосовані також «Таврії» за неправомірні дії шанувальників сімферопольської команди після закінчення матчу 29-го туру чемпіонату України з київським «Динамо».

За умисний удар суперника ногою після зупинки матчу 29-го туру із запорізьким «Металургом» 18 травня 2013 р. футболіст молодіжної команди донецького «Шахтаря» Л. Акулінін змушений буде пропустити три матчі.

Чотири матчі дискваліфікації отримав гравець футзального клубу «Локомотив» (Харків) після матчу чемпіонату Екстра-ліги з луганським «ЛТК», що відбувся 26 квітня 2013 р. Причина − прилюдні та образливі вчинки, що принижують честь та гідність офіційних осіб матчу.

1,5 тисяч гривень штрафу та один матч дискваліфікації чекає на головного тренера івано-франківського «Урагану» Сергія Гупаленка, який у матчі серії плей-офф з луганською «ЛТК», що відбувся 19 травня 2013 р., дозволив собі нецензурні вирази на адресу арбітра.

ФФУ

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:19 0

Команды сыграли вничью – 2:2

Комментарии