Григорий СУРКИС: «Это свидетельство уважения к Украине»

Вице-президент УЕФА прокомментировал свое назначение

Григорій Суркіс, якого у п'ятницю було обрано віце-президентом УЄФА, вбачає у своєму новому призначенні вияв великої пошани європейської футбольної спільноти до України.

Про це він сказав під час телефонного включення із Лондона в ефірі програми «Шустер Live» на телеканалі «Інтер», повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

«Я дякую за привітання, але ці вітання однаковою мірою стосуються і кожного громадянина України. Тому що, насамперед, я - громадянин, а все інше - потім. Вперше українцю виявлена така честь. Я думаю, що ця честь виявлена до моєї країни і до мене як її громадянина. І я усіма своїми знаннями, досвідом, професіоналізмом готовий служити країні, людям і, безумовно, європейському футболу», - сказав Григорій Суркіс.

Він пишається тим, що Україна провела на високому рівні Євро 2012.

«Україна довела у 2012 році, що вона спроможна провести блискучий турнір, який завоював серця багатьох мільйонів людей по всьому світу і підтвердив, що ми спроможні проводити такі грандіозні заходи. Україна відкрила для європейців, для всього світу нову сторінку своєї історії. І сьогодні на конгресі УЄФА президент УЄФА сказав, що це була знаменна подія для європейського футболу», - підсумував Суркіс.

Укринформ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 14:44 37

Полузащитник «Шахтера» прокомментировал победу над «Черноморцем»

Комментарии