Юношеская сборная Украины обыграла Россию

Украинцы добыли первую победу в элит-раунде Евро-2013

У п'ятницю, 24 травня, юнацька збірна України U19 здобула першу перемогу в еліт-раунді відбору до чемпіонату Європи 2013 року. У Краснодарі команда Юрія Мороза перемогла одноліток з Росії − 2:1.

Вже у першому таймі наша команда змусила двічі капітулювати голкіпера російської збірної. На 11-й хвилині відзначився Хобленко, а за через двадцять хвилин влучний «постріл» вийшов у Юрченка. Відзначимо, що в першому таймі підопічні Мороза мали незаперечну ігрову перевагу й голкіперу росіян Леонову кілька разів довелося рятувати свою команду.

Два швидкі голи українців змусили наставника російської збірної Володимира Щербака ще в першому таймі провести дві заміни, але на перерву команди пішли за переваги підопічних Юрія Мороза у два мячі.

У другому таймі росіянам вдалося вирівняти гру, й вже воротар українців Сарнавський працював з повним навантаженням. Наслідком активності господарів поля став гол Болова. Втім, пропустивши м'яч, українці знову взяли гру під свій контроль. Наша команда надійно діяла в захисті, не дозволивши супернику забити ще раз. У підсумку перемога України − 2:1.

У іншому матчі нашої групи збірна Туреччини переграла команду Італії − 5:1 й очолила турнірну таблицю. В останньому раунді , який відбудеться 27 травня наші хлопці зіграють з командою Туреччини, а росіяни поміряються силами з італійцями.

Росія U19 − Україна U19 1:2

Україна: Сарнавський, Мірошник, Дуць, Шишка (Мірошниченко, 70), Сваток, Блізніченко, Юрченко к (Мішньов, 81), Хобленко, Гришин (Гринь, 63), Павленко, Крапивний.

Голи: Болов (69) − Хобленко (11), Юрченко (31).

Официальный сайт ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 59

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии