«2+2» покажет бой Поветкин – Вавжик

17 мая телеканал «2+2» покажет бои Поветкин – Вавжик и Лебедев – Джонс

У п'ятницю, 17 травня, о 19:00 в ефірі «2+2» відбудеться одразу два супер-бої з боксу: у ринг вийдуть Олександр Повєткін проти Анджея Вавжика та Денис Лєбєдєв проти Гільєрмо Джонса.

У першій парі російський боксер-суперваговик чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін битиметься з непереможним поляком Анджеєм Вавжиком. Росіянин відстоюватиме титул регулярного чемпіона світу за версією WBA. У разі перемоги, наступним його супротивником стане Володимир Кличко. В свою чергу Вавжик не приховує, що погодився на цей бій, аби не допустити зустрічі Повєткіна із Кличком.

У перерві між боями до студії програми «Королі рингу» завітають боксери «Українських отаманів» Олександр Усик, Василь Ломаченко та Ростислав Архипенко, які минулого тижня стали віце-чемпіонами Всесвітній серії боксу.

Другою зустріччю вечора, що пройде у Москві, стане бій росіянина Дениса Лєбєдєва проти панамця Гільєрмо Джонса. Цей бій відтягувався місяцями і нарешті відбудеться. Джонс є володарем титулу повновагового чемпіона світу WBA у першій важкій вазі, а росіянин - тимчасовим чемпіоном світу. Джонс вже встиг заявити, що планує нокаутувати Лєбєдєва до 5 раунду. Тим часом букмекери ставлять на перемогу росіянина.

Дивіться 17 травня о 19:00 на телеканалі «2+2» два боксерських поєдинки за чемпіонські титули у двох вагових категоріях.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 04 мая 2024, 18:11 0

Уоррен уверен, что проблем у британца нет

Комментарии