Сергей НАГОРНЯК: «Результаты полуфиналов убили интригу»

Экс-игрок «Днепра» прокомментировал результаты матчей Кубка Украины

«Севастополь» дуже сподобався, - каже він. - Звісно, по одній грі рано робити висновки, але мені здається, що це вже добротний середняк Прем'єр-ліги. На фоні грізного суперника я побачив у севастопольців гарний командний рух, динаміку, відпрацьовану комбінаційну гру. Не кожен клуб Прем'єр-ліги здатний забити два голи гірникам і тиснути на них по ходу матчу».

Нагорняку шкода футболістів «Дніпра».

«До 60 хвилини в одеситів узагалі нічого не виходило в атаці. Вони не знали, як до воріт наблизитися. Однак моряки вперто намагалися переломити хід гри. Тоді я зловив себе на думці, що «Чорноморець» зможе забити хіба випадково. Так і сталося. А поки «Дніпро» переварював перший пропущений м'яч, одесити забили вдруге за допомогою рикошету. Звісно, «Дніпро» знайшов сили влаштувати «штурм Зимнього», але цілком міг пропустити втретє. Признатися, цей результат остаточно убив інтригу в фіналі. Там «Шахтар» переможе без проблем. Якби у фіналі був «Дніпро», збереглася б інтрига. Навіть Григорчук визнав, що перемогти гірників одесити можуть лише за збігом обставин, якщо в суперника не піде гра», - зазначив фахівець.

Однак у такому складі фіналу Нагорняк бачить і позитив.

«Чорноморець» виборов право грати в єврокубках. Тепер керівництво мусить подбати по якісне підсилення. І не забувати, що в чемпіонаті одесити програли всім лідерам. Те саме може повторитися і в Лізі Європи. Значить, в міжсезоння треба якісно підсилити клуб», - резюмував Сергій Нагорняк.

Нагадаємо, що вчора стали відомі фіналісти кубка України. За перемогу в турнірі поборються донецький «Шахтар», який здолав на виїзді «Севастополь» з рахунком 4:2 та «Чорноморець», що переграв в Одесі «Дніпро» 2:1.

Юрій СТРИГУН, gazeta.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 12:15 19

Украинец забил 20 голов в Ла Лиге

Комментарии