Як володарів Кубку України зустрічали у Львові + ФОТО +ВІДЕО

На втомлених далекою подорожжю та напруженими кубковими баталіями футзалістів очікув сюрприз

29 квітня, близько 17:30 автобус із «енергетиками» прибув до Львова. На втомлених далекою подорожжю та напруженими кубковими баталіями футзалістів у рідному місті очікував сюрприз - біля оперного їх зустріла чимала група відданих уболівальників.

Усі охочі могли сфотографуватися з новим Кубком України та, звісно, з тими, хто його завойовував. Жодному уболівальнику ніхто не відмовив у спільному фото на пам'ять чи автографі.

На зустріч із «енергетиками» приїхали і телевізійники. Журналісти просто засипали різноманітними питаннями футзалістів. Скажімо, в Максима Павленка вони допитувалися, що Олександр Косенко сказав команді у перерві фінального матчу проти ЛТК, коли галичанам ніяк не вдавалося розпечатати ворота суперника. «Кордон із роздягальнею нехай залишиться недоторканим, - дипломатично відповів граючий тренер «Енергії». - Зрештою, головне, що наша команда показала характер і виграла втретє поспіль Кубок України. Ми показали, що в «Енергії» є ще вдосталь енергії для виконання максимальних завдань».



Після вояжу у Луганськ в «Енергії» буде коротенька відпустка. Ну а далі команда знову приступить до тренувань, адже попереду нові, не менш важливі випробування. Невдовзі «зелено-білі» проведуть заключний матч регулярного чемпіонату, після чого стартують в плей-офф.



















































www.energia.lviv.ua

Фото Євгена КРАВСА
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 15:09 3

В ответном матче против мюнхенцев в старте выйдет Андрей Лунин

Комментарии