Михаил КОПОЛОВЕЦ: «В Ужгород поедем как на последнюю игру»

Несмотря на отрыв в 8 очков, «Карпаты» и не думают расслабляться

На матч проти «Зорі» Михайло Кополовець вийшов зі стартових хвилин і як завжди заводив трибуни своєю активністю. А після гри традиційно емоційно розповів про своє бачення гри.

- Нам було дуже соромно за попередні матчі. За ті безвольні поразки... Зараз ми зібралися, показали, що можемо грати. Для нас кожна гра зараз як кубкова, тому і настрій відповідний. Добре, що виграли і трішки реабілітувалися за ті поразки.

- На базі сьогодні вас чекали плакати, де фанати зверталися до вас з критикою...
- Це зачіпає. Але ми на це заслужили і ніхто не ображається. Звісно, ми не хочемо бачити на базі плакати неприємного змісту, ми хочемо бачити салюти і феєрверки перед іграми. Я хочу подякувати усім, хто прийшов сьогодні на матч. Нам дуже важлива ваша підтримка.

- Тренер «Зорі» сказав, що перший гол зламав гру його команді.
- Ну, у нас стільки моментів було... Ще раніше ми могли забивати. Я вважаю, що по настрою ми були сильнішими за нашого суперника. Ми розуміли, що ця гра архіважлива для нас.

- Ви вже заспокоїлися? Плюс 8 від «Говерли»...
- Та що ви!? Це ж дербі! Ми в Ужгород поїдемо як на останню гру! Нам треба повертати уболівальників на стадіон, щоб вони нам пробачили попередні ігри. До того ж у нас календар непростий. У «Говерли» він легший. Багато чого ще незрозуміло.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 20 мая 2024, 07:44 1

Тайсон потерпел первое поражение в профессиональной карьере