Олександр ИЩЕНКО: "Спад приходить сам по собі"

Карпати – Динамо - 1:1. Післяматчева прес-конференція тренерів

Анатолій Дем'яненко, головний тренер "Динамо":

- Гра склалася для нас досить важко. Після перемоги над "Шахтарем", найголовнішим було відновити сили. Сьогодні зіграли не так яскраво, і на це є певні причини. У нас дуже насичений, важкий графік, і не все заплановане виглядає таким, яким воно повинно було б бути.

- Невже втома відобразилася на тому, що у другому таймі команда грала на утримання переможного рахунку.

- Налаштовував своїх підопічних на те, щоб продовжували грати, проте десь на психологію тиснув результат. Тобто, є про що поговорити з гравцями, до того ж, важким було і поле.

Олександр Іщенко, головний тренер "Карпат":

- Ми сподівалися, і в певній мірі наші сподівання виправдалися, що після напруженої, емоційної гри з "Шахтарем" спад приходить сам по собі. Разом з тим, "Динамо" є "Динамо", і у цій грі ми поставили завдання "Карпатам" ні в якому разі не грати другим номером, адже практика свідчить, що в іншому разі суперники киян в підсумку таки поступались. Тому, виставив попереду двох гравців атакуючого плану - Батисту та Худоб'яка - ми в певній мірі не давали нагоди киянам довго розігрувати м'яч, що в них виходить досить здорово. І не дивлячись на те, що пропустили гол після відмінної гри на випередження Шацьких, після перерви знайшли у собі сили відновити рівновагу. Тож погоджуюсь зі своїм колегою, що результат по грі, і вдячний своїм підопічним за гру, за той характер, який вони сьогодні проявили.

- Прокоментуйте заміну Худоб'яка?

- На жаль, Ігор зазнав пошкодження, і думаю настільки серйозного, що його виступи у цьому році вже закінчилися.

- Раніше ФК "Карпати" відмовились від іноземного суддівства гри "Карпати" - "Динамо". Чи задоволені ви суддівством Віталія Годуляна?

- Так, задоволений.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 15:09 3

В ответном матче против мюнхенцев в старте выйдет Андрей Лунин