Василий РАЦ: «У Карпат есть все, но нет игры»

Проблемы львовского клуба не связаны с квалификацией Николая Костова, считает специалист

- Вважаю, що Ніколаю Костову потрібно дати змогу спокійно допрацювати принаймні до кінця сезону. Тим паче, ми не знаємо, яка ситуація в клубі. Всі ми пам'ятаємо болгарина за роботою в донецькому «Металурзі». Там він продемонстрував, що є кваліфікованим фахівцем. Стосовно роботи Костова в «Карпатах», то складно збоку оцінювати причини невдач. Можливо, проблема в керівництві клубу. Однозначно, Ніколай Костов є хорошим фахівцем, і не думаю, що проблема «зелено-білих» може бути пов'язана з його кваліфікацією.

- Які можуть бути негаразди з керівництвом? Очільники повинні вчасно виплачувати обумовлену зарплатню, створити команді умови для підготовки та виступів. Якщо це все зроблено, як відсутність результатів можуть спричинити керівники клубу?
- Варіанти можуть бути різні, але не знаючи ситуації в клубі, щось конкретне говорити не беруся. Це ж лише припущення. Єдине, на чому наполягаю: Костова нині звільняти не потрібно, йому треба дати змогу допрацювати до кінця сезону. Якщо до того моменту ситуація не зміниться, то вже тоді варто ухвалювати кардинальні рішення. Подивіться на «Кривбас»: клуб не має нормального фінансування, бази, а команда грає, показує симпатичний футбол. У «Карпат» усе є, але немає гри. Вочевидь, у «зелено-білих» є внутрішні проблеми.

- Ніколая Костова можуть «плавити» футболісти?
- Усе може бути. Костов міг не знайти спільної мови з гравцями. Якщо це справді так, то болгаринові не уникнути відставки. Адже простіше звільнити тренера, ніж набирати нових футболістів.

- У своїй кар'єрі Ви ставали свідком того, як гравці «плавлять» тренера?
- Ні, такого не було.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 12:45 4

Украинский боксер победил британца и стал абсолютным чемпионом мира в хевивейте

Комментарии