Сборная Украины U17 в финальной части Евро сыграет с Россией

Соперниками украинских юниоров также стали команды Хорватии и Италии

4 квітня у словацькому Сенеці відбулося жеребкування фінального раунду юнацького чемпіонату Європи 2013 року. Збірна України U-17, яка потрапила до вісімки найкращих команд континенту, зустрінеться з командами Росії, Хорватії та Італії.

Урочиста церемонія жеребкування турніру розпочалася о 15:30 за київським часом у «Конгресс Готель Сенец». Суперниками команди Олександра Головко, яка пробилася до фінального турніру Євро-2013, подолавши опір збірних Німеччини, Болгарії та Естонії, могли стати команди Словаччини, Хорватії, Австрії, Швеції, Швейцарії, Росії та Італії.
У підсумку, керівник Комітету дитячо-юнацького та аматорського футболу УЄФА Джим Бойс, а також посли турніру - Любомир Моравчик та Віктор Печовські визначили у суперники української команди збірні Росії, Хорватії та Італії.
Українські юнаки проведуть матчі групового турніру Євро-2013 5-го, 8-го та 11-го травня у Нітрі і Злате-Моравце.
Нагадаємо, по дві кращі команди з групи потраплять до півфіналу, а зустрічі цієї стадії пройдуть 14 травня в Жиліні. Там же три дні потому відбудеться і вирішальний поєдинок. Шість команд, що посіли в групах перші три місця, будуть представляти Європу на чемпіонаті світу серед юнаків до 17 років, який пройде в ОАЕ з 17 жовтня по 8 листопада.

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 08 мая 2024, 03:10 0

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Комментарии