Мирон МАРКЕВИЧ: «Матч с Черногорией станет ключевым»

Наставник «Металлиста» прокомментировал победу сборной Украины в матче против Молдавии

- У вчорашньому матчі головним був результат, а не якість гри. З основним завданням наші футболісти впоралися, - каже Мирон Маркевич. - «Синьо-жовті» не виглядали розкутими, але це і не дивно. Команда, над якою тяжіє відповідальність за результат, зазвичай є скутою.

Зрештою, і молдавани не давали українцям показати свою гру. Усі думки наших суперників були пов'язані із обороною власних воріт, а не з атакою. В таких умовах, знаю за деякими матчами «Металіста» в чемпіонаті України, показати гарний футбол дуже важко.
Якби ми забили швидкий гол, було би надалі легше. У першому таймі ми мали гольові моменти, але не змогли їх реалізувати. Тому другий тайм був таким напруженим. Здавалося б, усе гаразд, ми повели в рахунку 2:0, але потім пропустили. Не дивно, що догравали протистояння з великою затратою нервів.
Сподіваюся, збірна України ще додасть перед матчем із командою Чорногорії. Це протистояння вважаю ключовим. Якщо «синьо-жовті» програють, то їм уже не вдасться обійти чорногорців. Перемога ж у цьому матчі суттєво збільшить їхні шанси на місце у двійці кращих у групі.
Гліб Ваколюк, Футболу 24
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 23:14 2

Каждый клуб, который вышел в главный еврокубковый турнир 2024/25, получит £15.9 млн

Комментарии