Роман ГРИГОРЧУК: «Гра та рівень футболу були хороші»

«Карпаты» – «Черноморец» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция

Роман ГРИГОРЧУК, головний тренер «Чорноморця»:

- Гра та рівень футболу були хороші. Були і швидкості, і високий темп гри, і боротьба, і техніка та тактика. Дуже добре, що в цих умовах ми перемогли. «Карпати» - дуже серйозний суперник і дуже цінні для нас ці три очки.

- У вас проблеми в центральній зоні. Замінили спочатку Бобка, потім Бакая. Що сталося?
- Бобка замінили через те, що він не зовсім те робив на полі, про що ми домовлялися. А Бакай залишив поле через ушкодження.

- Ви сприймаєте як жарт висловлювання деяких журналістів, що «Чорноморець» може обігнати «Динамо» і зайняти четверте місце?
- Це жарт дуже серйозний, і ми би хотіли піднятися вище у турнірній таблиці, обігнавши київський клуб.

- Як можете оцінити стан поля львівського стадіону?
- Зранку воно було гірше, ніж зараз. Було проведено велику роботу і можу сказати про поле тільки позитивні речі.

- У Львові ви намагалися грати першим номером. Так же будете грати і наступну гру проти «Шахтаря» і гнути свою лінію?
- Щоб досягати великих результатів, команда повинна вміти керувати грою. Вести її, а не підлаштовуватися під суперника. Ми стараємось це робити постійно. Інша справа, що далеко не кожний раз в нас це виходить.

- Ви з перших хвилин пішли в атаку. Це була така тактика?
- «Карпати» - атакуюча команда. Ми знаємо як працює їх тренер. І такі команди часто забувають за оборону. Не скажу, що ми хотіли забити на перших хвилинах, але натиск повинен бути.

- Чи відчуваєте після матчу запах до Ліги Європи?
- Про це треба менше говорити. В нас таке створене середовище і в місті, і в команді, що ми цим живемо. Про це говорити немає змісту, бо воно може відволікти. Наші думки повинні бути на ще більшу концентрацію.

- Чому Балашов не потрапляє в основний склад, а грає за дубль?
- Ми дуже багато методів і засобів використовували для виховання Балашова. В іграх за молодіжний складі він повинен доводити, що може грати за основу. Ми на нього і далі розраховуємо.

Николай КОСТОВ, главный тренер «Карпат»:

- Сначала хочу поблагодарить наших сотрудников, что так хорошо подготовили поле к матчу. Хочу поблагодарить и наших болельщиков за такую поддержку. Команде «Черноморец» выскажу комплименты за сегодняшнюю игру. Что касается самой игры, то я доволен действиями футболистами, просто не получился результат. Наши игроки хорошо отыграли, но это футбол и не всегда побеждаешь. Просто жалко, что были такие усилия добиться победы. Мы повели в счете и на какой-то момент наш соперник просто остановился, не знал что делать. Мы же получили элементарный гол, когда «Черноморец» сравнял счет, и, может, это психологически повлияло на наших игроков. Надеюсь на свою команду и верю, что она будет прогрессировать.

- Такое впечатление, что футболисты которые вышли на замену, не усилили игру?
- Сожалею, что некоторые вышедшие на поле футболисты не в таком физическом состоянии, как они говорили. Не могу вернуть сейчас ничего. Это моя ошибка.

Юрий НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 18:07 2

Флорентино Перес пообещал солидную сумму игрокам королевского клуба

Комментарии